Είπαν για μας
"Φαινομένων έργων περιττόν εστί μακρολογία"Παρακάτω παραθέτουμε μηνύματα αλλά και βίντεο με συνεντεύξεις μαθητών που περιγράφουν την εμπειρία τους από τα μαθήματα, την τέχνη που διδάσκουμε και τα πολλαπλά οφέλη που αποκόμισαν.Νασια Π.

"Δεν είχα εμπειρία από πολεμικές τέχνες ποτέ πριν, αλλά κάνοντας το σεμινάριο αυτοπροστασίας αυτοάμυνας EBMAS άρχισε να κινείται το ενδιαφέρον μου και να κατανοώ τη φιλοσοφία πίσω από τις πολεμικές τέχνες. Ο δάσκαλος Κώστας Γανωτης, έχει εξαιρετική οργάνωση και βαθειά γνώση στο αντικείμενο του. Ο τρόπος διδασκαλίας του και η μεταδοτικότητα του σου επιτρέπει να κατανοήσεις ευχάριστα το στόχο του μαθήματος. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους να επενδύσουν λίγο από το χρόνο τους σε αυτό το σεμινάριο καθώς είναι πολύ χρήσιμο σε πολλά επίπεδα της σύγχρονης ζωής μας."
.


 Ιωάννης Α.

"Ασχολούμαι με το wing chun - wing tzun περίπου μια πενταετία! Στην προσπάθεια μου να γνωρίσω καλύτερα το σύστημα, επισκέφτηκα αρκετές σχολές και είδα διαφορετικές γραμμές και εκδοχές του συστήματος! Ο λόγος που αποφάσισα να ακολουθήσω το EBMAS Wing Tzun του Εmin Boztepe, είναι καταρχάς η πολύ καλά δομημένη ύλη του συστήματος,η αμεσότητα των κινήσεων, το γεγονός ότι βασίζεται στο σωστό σκεπτικό πάνω στην τέχνη του wing tzun και όχι σε ξερές τεχνικές και τέλος ο δάσκαλος Κώστας Γανωτής, ο οποίος διαθέτει μόρφωση, πολύ καλή προπονητική μεθοδολογία, έχει βαθιά γνώση της τέχνης, και άριστη μεταδοτικότητα. Συστήνω την σχολή ebmas wing tzun του Κώστα Γανωτή, σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να γνωρίσει αυτήν την πανέμορφη τέχνη, για λόγους αυτοάμυνας, γυμναστικής και αυτοβελτίωσης."Βασιλική Π.


Αλέξανδρος Ι.
Παναγιώτης Χ.

Νικος Γ.Αλέξανδρος Γ.Κυριάκος M.


Σωτήρης Χ.


Ρωμανός Τ.